COVID-regels

Locatie

De Westelijke Regatta vindt plaats op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. Het terrein is vrij te betreden gedurende de gehele wedstrijd. Bij het gebouw zijn eten en drinken te verkrijgen en er is fietsverhuur beschikbaar.

Parkeren

Tegenover de Atlantabrug is er gedurende het weekend een parkeerplaats ingericht. Parkeren aan de dijk is niet toegestaan, met het oog op de bereikbaarheid voor hulpdiensten. Parkeren op het terrein is wegens beperkte capaciteit niet mogelijk, behalve voor ontheffinghouders (in het bezit van een parkeerkaart, uitgegeven door de organisatie).

Openbaar vervoer

Er zit enige afstand tussen de roeibaan en de meest dichtstbijzijnde metrohalte, Nesselande (Lijn B). Lopend is dit ongeveer een half uur, fietsend een kwartier. Gedurende het weekend zal er een buslijn zijn die u gratis vervoert tussen station Rotterdam Alexander en de Willem-Alexanderbaan.

Fietsen

De Willem-Alexanderbaan is goed te bereiken met de fiets. De roeibaan is gelegen binnen het natuurgebied van de Eendrachtspolder en naast de Rottemeren. Vanuit Rotterdam en Zoetermeer is dit ideaal te bereiken door de Rotte te volgen. Mits u (deels) met het openbaar vervoer wilt komen, dan is de metro Nesselande (Lijn B) het meest dichtbij (15m fietsen).