De organisatie van de Westelijke Regatta wil haar sponsoren hartelijk danken, de wedstrijd zou niet kunnen bestaan zonder hun hulp.

Hoofdsponsor

Door lange ervaring en sterke krachten binnen de organisatie, opereert de Westelijke Regatta al succesvol meerdere jaren zonder hoofdsponsor. Echter staan wij altijd open voor langdurige samenwerking met partners uit de maatschappij, om de wedstrijd naar een hoger niveau te tillen en uw bedrijf maatschappelijk nog sterker op de kaart te zetten.

Maatschappelijke partners

Mediapartners

Partners

Verenigingen

Ook zonder samenwerking met de diverse Zuid-Hollandse verenigingen was het niet mogelijk om de wedstrijd plaats te laten vinden

A.R.S.R. “Skadi”
D.S.R. Proteus-Eretes
H.S.R.V. Pelargos
D.D.S.
H.R.V. De Laak

Fotografie

Dit jaar is de sfeer van de wedstrijd ook wederom vakkundig vastgelegd op de gevoelige plaat. De organisatie dankt Ellen de Monchy en Willemijn van Zandwijk in het bijzonder voor de samenwerking.


Nieuwe partners

Draagt u de roeisport een warm hart toe, en wilt u op een maatschappelijk verantwoorde wijze een steentje bijdragen? De Westelijke Regatta staat open voor samenwerking met een ieder die de roeiwereld op een verantwoorde of innovatieve wijze vooruit wil brengen. Onze wedstrijd biedt een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met een groot publiek aan gedreven studenten, junioren, oud-roeiers en families, en kan naamsbekendheid opleveren onder studentensteden door het hele land. Tevens is er een digitale aanwezigheid middels sociale media en livestreams, waarbij nog eens een extra aantal unieke toeschouwers bereikt kan worden.

Voor mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling promotie.