De organisatie van de Westelijke Regatta wil haar sponsoren hartelijk danken, de wedstrijd zou niet kunnen bestaan zonder hun hulp.

Hoofdsponsor

Cowater International, opgericht in 1985, is een wereldwijde vooraanstaande ontwikkelingsorganisatie, gevestigd in Ottawa (Canada) en heeft hubs in Brussel, Londen en Montréal. Wij hebben ons toegelegd om aan een betere toekomst te bouwen voor iedereen met wie wij samenwerken. We werken samen met overheden, organisaties, lokale gemeenschappen en het maatschappelijke middenveld om projecten op te zetten en te ontwikkelen, die blijvende impact leveren op economisch, sociaal en milieuvriendelijk vlak. Onze prioriteit ligt in het investeren in menselijk kapitaal, om de potentie van economieën en gemeenschappen maximaal te laten floreren en om betrouwbare en duurzame groei te realiseren. Onze toewijding om wereldwijd betere kansen voor jongeren te ondersteunen laat zich vertalen in een breed aanbod aan interventies met als doel om onderwijs, gezondheid en arbeidskansen te verbeteren. Wij zijn vereerd om samenwerkingen te ondersteunen die jonge mensen bekrachtigen in het samenwerken om gezondere en bloeiende gemeenschappen te creëeren.

Maatschappelijke partners

Mediapartners

Partners

Verenigingen

Ook zonder samenwerking met de diverse Zuid-Hollandse verenigingen was het niet mogelijk om de wedstrijd plaats te laten vinden

A.R.S.R. “Skadi”
D.S.R. Proteus-Eretes
H.S.R.V. Pelargos
D.D.S.
H.R.V. De Laak

Fotografie

Dit jaar is de sfeer van de wedstrijd ook wederom vakkundig vastgelegd op de gevoelige plaat. De organisatie dankt Willemijn van Zandwijk en de Skadi Fotocommissie in het bijzonder voor de samenwerking.


Nieuwe partners

Draagt u de roeisport een warm hart toe, en wilt u op een maatschappelijk verantwoorde wijze een steentje bijdragen? De Westelijke Regatta staat open voor samenwerking met een ieder die de roeiwereld op een verantwoorde of innovatieve wijze vooruit wil brengen. Onze wedstrijd biedt een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met een groot publiek aan gedreven studenten, junioren, oud-roeiers en families, en kan naamsbekendheid opleveren onder studentensteden door het hele land. Tevens is er een digitale aanwezigheid middels sociale media en livestreams, waarbij nog eens een extra aantal unieke toeschouwers bereikt kan worden.

Voor mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling promotie.