Rotterdam, 23 mei 2021

Op dit moment zijn de wedstrijdorganisaties en de KNRB in de afrondende fase om toestemming te krijgen voor het NK Groot Junioren (Westelijke Regatta) en het Open NK Groot Senioren (Koninklijke-Holland Beker), waarbij gebruik gemaakt zal worden van de uitzonderingen voor topwedstrijden, zoals dit jaar ook geldend was voor het NK Klein (Hollandia).

We zijn afhankelijk van de toestemming vanuit de gemeenten Zuidplas en Amstelveen. Hierbij moet meegenomen worden dat indien één van de wedstrijden geen doorgang kan vinden, het resterende wedstrijdweekend een gecombineerd NK Groot zal worden georganiseerd, conform de eisen van de gemeente en de capaciteit van de baan. Dit kan en zal effect hebben op het aantal te starten ploegen en het aantal starts per ploeg (zie ook de blokindeling).

Indien in beide gemeenten geen goedkeuring verleend wordt voor de betreffende NK’s, dan wordt er helaas zeer waarschijnlijk geen NK Groot gehouden in 2021. We hopen uitsluitsel, of minstens meer verheldering te kunnen bieden rond 4 juni 2021.

Categorieën: 2021Deelnemers