Zie voor de meest actuele informatie de COVID-19 pagina.

Strijen, 22 april 2020

Het zal u niet zijn ontgaan; de Rijksoverheid heeft besloten tot het verlengen van het evenementenverbod tot 1 September 2020, in verband met de COVID-19 pandemie. Daardoor zijn wij ook genoodzaakt om de Westelijke Regatta / Aegon NK Groot 2020 op 20 & 21 juni te annuleren.

Deze gedwongen annulering zien wij als een domper, maar het betreft een logisch gevolg van de noodzakelijke maatregelen in de aanpak van deze crisis. Desalniettemin wil de Westelijke Regatta zich alsnog sterk maken voor een alternatieve, sportieve oplossing voor dit verloren roeiseizoen, en daarvoor zijn we ook in gesprek met de KNRB en andere betrokken partijen.

Voor nu wensen wij alle roeiers, stuurlui, coaches, bezoekers veel succes in de komende tijd!