Zie voor de meest actuele informatie de COVID-19 pagina.

Rotterdam, 26 maart 2020

Als gevolg van de verlenging van het evenementenverbod tot en met 1 juni 2020 door de Rijksoverheid zijn vele (race)roeiwedstrijden in het komende seizoen afgelast. Voor de Westelijke Regatta/Aegon NK Groot 2020 is op dit moment de toekomst nog onzeker.

De Wedstrijdorganisatie staat nauw in contact met de KNRB en probeert tevens zo goed mogelijk een vinger aan de pols te houden in de roeiwereld. Tegelijk zal er verder gewerkt worden aan de voorbereidingen voor de wedstrijd.

Begin mei zal er binnen de Westelijke Regatta en met de KNRB een nieuw overleg plaatsvinden m.b.t. de mogelijkheden om de wedstrijd zo goed mogelijk door te laten gaan, danwel niet door te laten gaan. Vanzelfsprekend worden hierbij ook de (nieuwe) geldende regels en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM in gehonoreerd.