Op de Westelijke Regatta worden tevens de Skadi Lustrumwedstrijden gevaren! Onderdeel hiervan zijn diverse lustrumvelden, zoals een drietal Alumni-velden (Dames 8+, Heren 8+ & Gemengde 8+), het koninklijke nummer 2+ (Dames, Heren) en de bestuurs- en lustrumcommissie-achten.

Inschrijvingen alumni

Bij alumni is het meer gebruikelijk dat deze geen lid meer zijn van een roeivereniging, dit geeft een probleem bij de inschrijving in het KNRB-systeem. Om in te schrijven vragen we u als ploeg om de Commissaris van het Roeien (CvR) van uw oud-vereniging te benaderen. Die kan u inschrijven onder de alias van een andere roeier, in wiens plaats u vervolgens de wedstrijd kan starten. Daar kan u tegelijk afspraken maken rondom het lenen van een boot.

Indien u lid bent van een burgervereniging bent u alsnog lid van een roeivereniging, en kunt u ook op die wijze onder eigen naam ingeschreven worden.


Waarschijnlijk kunnen wij deze namen niet aanpassen naar de daadwerkelijke roeiers, dit is jammer maar onvermijdelijk. Echter, de blikken, de foto’s, de belevenis en de mondelinge traditie liegen (doorgaans) niet, dus uw roem blijft verzekerd voor het nageslacht!

Voor vragen van inhoudelijke aard adviseren we u contact op te nemen met de CvR van uw oud-vereniging. Voor vragen rondom de inschrijvingen (te doen door de CvR) kan u contact opnemen met onze wedstrijdleiding.