Doe ook mee aan de Erasmussprints op 16 juni 2022!

Locatie

De Erasmussprints vindt plaats op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. Het terrein is vrij te betreden gedurende de gehele wedstrijd.

Parkeren

Tegenover de Atlantabrug is er gedurende de middag plus avond een parkeerplaats ingericht. Parkeren aan de dijk is niet toegestaan, met het oog op de bereikbaarheid voor hulpdiensten. Parkeren op het terrein is wegens beperkte capaciteit niet mogelijk, behalve voor ontheffinghouders (in het bezit van een parkeerkaart, uitgegeven door de organisatie).

Openbaar vervoer

Er zit enige afstand tussen de roeibaan en de meest dichtstbijzijnde metrohalte, Nesselande (Lijn B). Lopend is dit ongeveer een half uur, fietsend een kwartier.

Fietsen

De Willem-Alexanderbaan is goed te bereiken met de fiets. De roeibaan is gelegen binnen het natuurgebied van de Eendrachtspolder en naast de Rottemeren. Vanuit Rotterdam en Zoetermeer is dit ideaal te bereiken door de Rotte te volgen. Mits u (deels) met het openbaar vervoer wilt komen, dan is de metro Nesselande (Lijn B) het meest dichtbij (15m fietsen).

Kledingvoorschriften

Op de Erasmussprints worden geen kledingvoorschriften gehanteerd, maar het wordt altijd gewaardeerd binnen de roeiwereld als bezoekers en roeiers hun vereniging vertegenwoordigen middels het dragen van hun verenigingstenue.