Doe ook mee aan de Erasmussprints op 16 juni 2022!

K.R.Z.V. De Maas en A.R.S.R. Skadi bundelen hun krachten om samen een geweldige wedstrijd neer te zetten. Jong en iets minder jong, student en burger, competitieroeier en wedstrijdroeiers ontmoet op elkaar op de Erasmussprints. Van bedrijfsachten tot studenten, sprintklassementen tot jeugdroeiers, alles komt samen.

Op vrijdagavond 17 juni 2022 zal de Erasmussprints plaatsvinden op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. Over 500m wordt er boord-aan-boord met 6 ploegen naast elkaar gestreden om de felbegeerde sprintblikken. De WAB zorgt altijd voor lastige omstandigheden, waardoor deze sprint zeker voor sensatie gaat zorgen. Terwijl op het water wordt gebeund en hier en daar gereupt, is op de kant ruimte voor flaneren en borrelen onder het genot van bitterballen en de soepele deuntjes van de enige echte Skadiband. Daarnaast zal er ook een heerlijke barbeque worden verzorgd.

Naast dat het de leukste sprint van het jaar is, is de Erasmussprint de ideale voorbereiding op de Westelijke. Alvast een keertje met jouw ploeg het water over, het zuur in de benen voelen zodat er zaterdag en zondag extra hard gepompt kan worden. Kortom, we zien u allen op 17 juni op de Willem-Alexander Baan.

Voor meer informatie kijk op de pagina’s voor de deelnemers en voor de bezoekers.


Voor contact kan u zich tot de betreffende commissie richten.