Location

De Erasmussprints vindt plaats op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. Het terrein is vrij te betreden gedurende de gehele wedstrijd.

Parking

Tegenover de Atlantabrug is er gedurende de middag plus avond een parkeerplaats ingericht. Parkeren aan de dijk is niet toegestaan, met het oog op de bereikbaarheid voor hulpdiensten. Parkeren op het terrein is wegens beperkte capaciteit niet mogelijk, behalve voor ontheffinghouders (in het bezit van een parkeerkaart, uitgegeven door de organisatie).

Public transport

The regatta course and the nearest tube station, Nesselande (Lijn B). Lopend is dit ongeveer een half uur, fietsend een kwartier.

Bicycle

The Willem-Alexander Baan is reached well by bike. The course is located in the nature reserve 'De Eendrachtspolder' and next to the Rottemeren. From Rotterdam and Zoetermeer the best route is following the river Rotte. If you are planning on traveling (partially) with public transport, the nearest tube station is Nesselande (Line B) with only fifteen minutes distance. Note that the bike in the tube is free of charge during weekends.

Dresscode

Op de Erasmussprints worden geen kledingvoorschriften gehanteerd, maar het wordt altijd gewaardeerd binnen de roeiwereld als bezoekers en roeiers hun vereniging vertegenwoordigen middels het dragen van hun verenigingstenue.