Tijdschema's en Loting

De loting voor de Westelijke Regatta is te vinden op: https://regatta.time-team.nl/westelijke/2018/draw/races.php 

 

Let op! De tijdschema's zijn aangepast. Op beide dagen zijn B-finales toegevoegd op basis van het door de KNRB gepubliceerde prioriteitenlijst. Door starttijden tussen geselecteerde races te verkorten hebben we ruimte gemaakt in het schema.

 

  • De voorwedstrijden van de HE 1x (109) zijn komen te vervallen door een terugtrekking, dit wordt een directe finale. De dag begint tien minuten later dan oorspronkelijk aangekondigd.
  • De HDev 2x B finale op zaterdag was vergeten en is alsnog toegevoegd.

 

De tijdschema's voor zaterdag en zondag zijn bekend en hieronder te downloaden of te raadplegen via: https://regatta.time-team.nl/westelijke/2018/draw/races.php. Omdat we dit jaar experimenteren met veel velden over acht banen hebben we het tijdschema ruim opgezet zodat we ook de goedgevulde races op tijd weg kunnen starten. Om deze reden zullen er geen B-finales verroeid worden. Voor de meeste races zijn immers ook twee extra plekken in de A finale beschikbaar.

 

  • Op verzoek is de directe finale van de LHB 4+ al in het ochtendblok
  • Om dubbel bootgebruik tussen J16 2x en J18 2x mogelijk te maken is de J18 2x naar het begin van het finaleblok verplaatst

 

De blokschema's voor zaterdag en zondag zijn gemaakt en hieronder te openen. Deze schema's geven de volgorde aan waarin de nummers binnen het blok zullen starten. 

 

Dubbel starten is op eigen risico en is in ieder geval niet mogelijk in aansluitende blokken. De junioren skiff heats starten alleen in de ochtend.

 

Het tijdschema wordt gemaakt op woensdag 16 mei en zo spoedig mogelijk na afronding gepubliceerd. De loting is op donderdag 17 mei en deze zal direct te vinden zijn op https://time-team.nl/nl/info. 

 

 

 

Adres Willem-Alexanderbaan

 

Nely Gambonplein 1

2761EH Zevenhuizen

Official Suppliers